Om os

Papan Games drives af Frederik. Virksomheden blev startet i oktober 2020. Efter længe at have gået med tanken, tænkte jeg at nu skulle det være.

Jeg har altid været meget glad for brætspil. Helt fra barn af, har jeg spillet meget brætspil med min familie. Spil som Settlers, der nu har fået nyt navn og blot hedder Catan, har vi spillet rigtig meget. Derudover kan jeg nævne Landmandsspillet, Finans, Monopoly, Matador, Risk, Carcassonne og jeg kunne blive ved med at nævne spil, som jeg er vokset op med. Brætspil har jeg altid syntes godt om.

Efter at jeg flyttede hjemmefra er min egen samling af brætspil blot vokset og vokset. Nogle ville sige, at det er problem, men det eneste problem jeg har med det, er manglen af timer på døgnet til at nå at spille brætspil. Min samling er dog ikke større end den kan være i min lejlighed. Lidt endnu.

De senere år har jeg gjort meget i at finde specielle og anderledes brætspil, som man ikke blot kunne købe på nettet eller den nærmeste lokale boghandler. Det er derfor at jeg har en speciel kærlighed til Kickstarter, hvor jeg har købt en hel del spil efterhånden, også spil som jeg endnu har til gode at spille.

Målet med Papan Games er, at hjælpe folk til at se, at der findes andre brætspil end dem man lige kan hente i den lokale butik. At der findes brætspil som er anderledes, at der findes brætspil som er virkelig flotte og unikke, at det er muligt at finde brætspil som ikke er allemandseje, at få dem til at introducere andre venner og familie til brætspillenes verden.

Hos Papan Games bestræber vi os på, at få gode deals fra forskellige udgivere, så vi kan tilbyde vores med-brætspillere gode priser på brætspil som er unikke og specielle, og hvor der som oftest er ekstra eksklusive komponenter og ting med, uden at det skal koste meget ekstra.

Jeg vil gerne forsøge at lave vores priser så fair som muligt, så finder du et brætspil billigere andre steder i Danmark, så vil jeg med glæde forsøge også at lave en god deal til dig. Skulle du have lyst til, at købe mere end et brætspil, så kontakt mig gerne, så kan vi sikkert også finde ud af en god deal.

Tak for at du gav dig tid til at læse alt dette. Og vigtigst af alt: Husk at spil brætspil!