Papan Games

Brug koden 'Paga15off' og få 15% rabat! Gælder t.o.m. 30/11

CastleScape

CastleScape

I CastleScape har kongen beordret at få opført et nyt slot. Dem der bygger det vil blive velsignet med rigdom, magt og berømmelse i resten af deres dage. Det er her du kommer ind i billede. Som en af de få kloge og smarte, som for en hver pris, vil forsøge at opføre slottet – men vær forsigtig.. Kongen kommer på besøg for at inspicere dit arbejde!

3.svg

Antal spillere

2 - 4

4.svg

Spilletid

60 - 90 min.

5.svg

Alder

+14

CastleScape

499 DKK

Ikke på lager

Kongen har bestilt et storslået slot, der vil stå flot de næste mange årtier.  Det er dit job. Vær dog forsigtig; kongen vil besøge slottet og inspicere det for at sikre, at alt falder i hans smag. Hvis han finder ud af, at du har deltaget i lyssky tilbud, vil han fratage dig og dine arbejdere indflydelse og ressourcer!

CastleScape er et deck-building og area-control spil der foregår i middelalderen. Det er en tid med konger og laug, penge og magt, bedrag og indflydelse. I CastleScape repræsenterer hver spiller en af de fire laug, der bygger det store slot. Slottet har mange borggårde. Spillere bygger mure rundt om borggårdene, samler rekrutter for at sprede deres indflydelse, bruger guld, udfører tvivlsomme gerninger i baggården og gennemfører mål og opgaver. De skal dog balancere deres handlinger med, hvor meget vanære og korruption de vil få ved at udføre dem. Når kongen besøger slottet for at inspicere det, vil han fjerne indflydelse baseret på deres vanære.

Hver spiller indleder spillet med et grundlæggende sæt af kort (guld, rekrutter, murer og et par klodsede tyve) og et par skjulte mål. Spillepladen starter med en mur i midten, og spillerne skal bygge udad og altid tilføje mure ved siden af andre mure. Når en borggård er færdiggjort, vil berømmelse (point) blive tildelt baseret på hvor stor den borggård er, og spilleren med mest indflydelse på borggården vil gøre krav på berømmelse og point. At starte i det samme område og bygge udad, tvinger alle spillere til at meget spillerinteraktion og mange beslutninger, så to spil vil ikke være ens. Inspektioner fjerner betydelige mængder indflydelse fra spillebrættet, hvilket giver spillerne yderligere måder at påvirke, hvordan tingene spiller sig ud.

CastleScape er yderst strategisk og tilskynder spillerne til at spille forskelligt hvert spil. Udover hver spillers skjulte objektivkort og et slot, der bygges op for hvert spil, vil spillerne planlægge flere ture frem for at bygge slottet, som de finder det passende. Markedet har også både statiske og skiftende kortmuligheder for at holde gameplayet friskt og interessant. Point kan optjenes ved at opbygge og kræve kredit for borggårde, købe kort og udfylde skjulte eller offentlige mål; men point vil gå tabt baseret på korruption.

CastleScape er blevet skabt for at give et nyt indtryk af deck-builder-genren og tilføjer tung spillerinteraktion på en centralt spilleplade, med langt mere at tænke på end bare hvilke kort du vil købe. Det tilbyder dyb strategi, næsten ubegrænset afspilningsevne og interessante/sjove interaktioner og kombinationer.

  • Indhold
  • Yderligere informationer

1 x spilleplade
1 x mine-plade
4 x laug-plader
1 x regelbog
45 x standard markedskort
40 x startdæk-kort
50 x roterende markedskort
10 x målkort
20 x kontraktkort
4 x referencekort
52 x rekrut-kuber
28 x borggårdsmarkører
1 x inspektionsmarkør
4 x vanæremarkører
4 x korruptionsmarkører
100 x borgmurer

Udover ovenstående medfølger også en gratis promo-pakke.

Vægt: 1,5 kg.

I can easily explain this game to anybody - Every card that I'm playing has something very easy to interpret and I really enjoyed that about it.

Quckalope

This is a fascinating puzzle, because it's start off very simple but ultimately you've got the option to build excactly how you want. It's hard to do a great 2-player area-control game, but this absolutely does it.

Rahdo Runs Through

I like that fact that this game is very very simple, and if you know how a deck-builder works, you can learn this game in minutes!

The Hungry Gamer

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop