Papan Games

The Great Race 2

The Great Race 2

I The Great Race 2 eller The Great Race: Wild West and Far East, er vi endnu engang tilbage i 1930’erne og bag rattet i halv-bæltekøretøjet. Denne gang kan du nu få lov at ræse gennem Amerika eller Asien.

Antal spillere
1-6

Spilletid
45-80 min.

Alder
+10

I starten af 1930’erne, i en tid med udfordringer og en verden som altid beundrede de eventyrlystne. Bilens pionerer flyttede grænserne for hvad der var muligt med de specialbyggede halvbæltekøretøjer, da de krydsede Afrika og Sydamerika. Nu er de tilbage i et forsøg på at takle endnu større udfordringer fra Øst/Vest.

Forestil dig de største kontinenter, Asien med 13.000 km2 uden veje eller stier og Amerika, med dens enorme sletter og varierede landskab. Disse er mandskabernes nye legeplads, og de er klar på udfordringen!

Amerikanske, tyske og kinesiske hold er klargjort, og har valgt deres bedst førere, opdagelsesrejsende, kartografer, mekanikere og rangers som skal krydse den store verden. Og et helt nyt og anderledes hold har meldt sin ankomst for at være en del af denne udfordring. De bliver nødt til at vise mod og opfindsomhed, blot for at være i ræset, og ekstra indsat for at være succesfuld. Men nu er der nye måder at få berømmelse (og point) på. At vinde er mere end blot at krydse mållinjen først!

“Hvis du vil videre i det uendelige, skal du udforske det endelige i alle retninger.” – Johann Wolfgang von Goethe

Vores udgave indeholder altid udvidelsen 'Expansion 2'.

Har du interesse i den fulde pakke bør du også købe The Great Race 1, som indeholder The Great Race 1 og udvidelsen 'Expansion 1'.

TBA

Vægt: 4 kg.

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop