Papan Games

The Great Race 2

I The Great Race 2 eller The Great Race: Wild West and Far East, er vi endnu engang tilbage i 1930’erne og bag rattet i halv-bæltekøretøjet. Denne gang kan du nu få lov at ræse gennem Amerika eller Asien.

3.svg

Antal spillere

1 - 6

4.svg

Spilletid

45 - 85 min.

5.svg

Alder

+10

I starten af 1930’erne, i en tid med udfordringer og en verden som altid beundrede de eventyrlystne. Bilens pionerer flyttede grænserne for hvad der var muligt med de specialbyggede halvbæltekøretøjer, da de krydsede Afrika og Sydamerika. Nu er de tilbage i et forsøg på at takle endnu større udfordringer fra Øst/Vest.

Forestil dig de største kontinenter, Asien med 13.000 km2 uden veje eller stier og Amerika, med dens enorme sletter og varierede landskab. Disse er mandskabernes nye legeplads, og de er klar på udfordringen!

Amerikanske, tyske og kinesiske hold er klargjort, og har valgt deres bedst førere, opdagelsesrejsende, kartografer, mekanikere og rangers som skal krydse den store verden. Og et helt nyt og anderledes hold har meldt sin ankomst for at være en del af denne udfordring. De bliver nødt til at vise mod og opfindsomhed, blot for at være i ræset, og ekstra indsat for at være succesfuld. Men nu er der nye måder at få berømmelse (og point) på. At vinde er mere end blot at krydse mållinjen først!

“Hvis du vil videre i det uendelige, skal du udforske det endelige i alle retninger.” – Johann Wolfgang von Goethe

  • Indhold
  • Yderligere informationer

Vores udgave indeholder altid udvidelsen 'Expansion 2'.

Har du interesse i den fulde pakke bør du også købe The Great Race 1, som indeholder The Great Race 1 og udvidelsen 'Expansion 1'.

 

Vægt: 1,5 kg.

I can easily explain this game to anybody - Every card that I'm playing has something very easy to interpret and I really enjoyed that about it.

Quckalope

This is a fascinating puzzle, because it's start off very simple but ultimately you've got the option to build excactly how you want. It's hard to do a great 2-player area-control game, but this absolutely does it.

Rahdo Runs Through

I like that fact that this game is very very simple, and if you know how a deck-builder works, you can learn this game in minutes!

The Hungry Gamer

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop