Papan Games

Small Railroad Empires

Small Railroad Empires

I Small Railroad Empires skal du bygge jernbaner, købe og sende toge fyldt med gods til byerne, opnå præstationer og bliv det mest prestigefyldte jernbane imperium.

Du spiller som ejeren af et af de nye togselskaber, der stræber efter at bygge en enorm infrastruktur som kan forbinde de blomstrende industrier på landet med de sprudlende byer – og ikke mindst, tjene en masse penge undervejs.

3.svg

Antal spillere

2 - 4

4.svg

Spilletid

30 - 90 min.

5.svg

Alder

+13

Small Railroad Empires

229 DKK379 DKK

Ryd

I Small Railroad Empires skal du bygge jernbaner, købe og sende toge fyldt med gods til byerne, opnå præstationer og bliv det mest prestigefyldte jernbane imperium.

Dette spil, for 1-4 spillere, der er nemt at lære, handler om at bygge et togimperie op. Du spiller som ejeren af et af de nye togselskaber, der stræber efter at bygge en enorm infrastruktur som kan forbinde de blomstrende fabrikker på landet med de sprudlende byer – og ikke mindst, tjene en masse penge undervejs. 

Men vær på vagt, konkurrencen kan være hård. Andre spillere slås sammen med dig, om at få lov til fuldføre de samme leveringsruter. Så planlæg i god tid. Er du den bedste til at få bygget din jernbane samt få leveret gods til byerne, kunne det måske være dig der gik hen og vandt.

  • Indhold
  • Yderligere informationer

Spillet indeholder:
Basis-version
1 x Startspiller-brik
1 x Industri-produktions plade
1 x Scoreplade
4 x Spillebræts-plader
4 x Spillerplader
8 x Kontraktkort 
12 x Lånekort
12 x Præstationskort
20 x Gods-kuber (5 af hver type)
28 x Diske i fire farver
32 x Togkort
32 x Togbrikker i fire farver
34 x Solo-udgave kort
92 x Jernbaneskinner i fire farver

Vores variant er Kickstarter exclusive, og derfor medfølger også:
1 x Industri-produktions plade
16 x Landsby-markører
24 x By og fabriks-markører
34 x Solo-udgave kort
Jernbaneskinner og Gods er blevet opgraderet og erstatter basis-udgavens brikker.

Udover alt dette fra basis-versionen kan du også vælge vores variant med Scenario Pack 1 og 2, som udover ovenstående spilleplader, giver følgende scenarier med:

Vol 1.: Europa, USA, Tyskland og Storbritannien.
Vol 2.: Australien, Canada, Frankrig og Italien.

Der medfølger regler på engelsk, italiensk, tysk, spansk og fransk.

Vægt: 1,5 kg.

There is a lot of variability and a lot of options for players that are trying to be sneaky. I see this game as a routebuilding and effeciencymanagement game.

Quackalope Games

If you're a gamer and into competetive games, I recommend checking this one out. It works wonderful and the random setup is great including the variable player powers.

Life of a Board Gamer

The company uses very streamlined mechanics. They produce simple, unique and highly satisfying games. Extremely easy to explain to everyone.

Epitrapaizoume

0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shop